Krivokapić: Nema sukoba s Vujanovićem

Izvor: RTS, 21.Nov.2011, 19:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krivokapić: Nema sukoba s Vujanovićem

Predsednik crnogorske skupštine Ranko Krivokapić kaže da nema političkog sukoba između njega i predsednika države Filipa Vujanovića, već samo postoje razlike u stavovima. Vujanović nema apsolutnu podršku ni u sopstvenoj stranci, kaže Krivokapić.

Predsednik Skupštine Crne Gore Ranko Krivokapić rekao je da je potrebna "dobra" i "temeljna" analiza funkcije i nadležnosti predsednika države, ali dodao da između njega i Filipa Vujanovića nema političkog sukoba. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS <<

Komentarišući izjavu Vujanovića da je Krivokapić glavni inspirator napada na njega, šef crnogorskog parlamenta je rekao da je suština svih razlika "u crnogorskom političkom životu i da nema nikakvih ličnih problema".

Krivokapić je rekao da "nije bilo baš mnogo sreće" u poslednjih dvadeset godina u vezi s vršenjem funkcije šefa države.

Krivokapić kaže da nije u političkom sukobu s Vujanovićem, ali da između njega i šefa države postoje "ozbiljne razlike" u stavovima o važnim pitanjima.

Predsednik parlamenta je dodao da on nema političke neprijatelje, već samo političke oponente.

Prema rečima Krivokapića, Vujanović nema apsolutnu podršku ni u sopstvenoj stranci, Demokratskoj partiji socijalista.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.