Krivične prijave zbog fabrikovane nestašice insulina

Izvor: Danas, 17.Maj.2013, 20:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krivične prijave zbog fabrikovane nestašice insulina

Od Grada Beograda, osnivača Apotekarske ustanove „Beograd“, tražiću da mi objasne kako je moguće da insulina ima svuda sem u njihovim apotekama, i šta preduzimaju po tom pitanju. Nisu poštovali Zakon o javnim nabavkama i tu ima elemenata krivične odgovornosti – kaže za Danas ministarka zdravlja Slavica Đukić Dejanović.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ministarka zdravlja: Krivične prijave zbog fabrikovane nestašice insulina

Izvor: S media, 17.Maj.2013

Insulina ima u svim apotekama ..Insulina ima i može se naći u svim apotekama, sem u državnim apotekama u Beogradu. Ovo što se događa u tim apotekama govori da se one ne pridržavaju osnovnih zakonskih načela i da se ne bave delatnošću u skladu sa zakonom...Da nema insulina u zemlji, ne bi ga...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.