Krivična prijava zbog obljube ćerke

Izvor: Press, 13.Maj.2013, 09:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krivična prijava zbog obljube ćerke

Miloš N. sumnjiči se da je pre mesec dana u svojoj porodičnoj kući u selu u blizini Požarevca, uz pretnju, svoju maloletnu ćerku nasilno oborio na krevet i prinudio na seksualni odnos.

Osumnjičenog je policija, uz krivičnu prijavu, predala istražnom sudiji Višeg suda u Požarevcu.

Požarevačka policija odredila je zadržavanje i podnela krivičnu prijavu protiv Bobana G. (44) iz Velikog Gradišta, zbog osnova sumnje da je izvršio krivično delo nasilje u porodici.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Press << />
On je osumnjičen da je 10. maja u svojoj porodičnoj kući u Velikom Gradištu pod dejstvom alkohola, vređao, a zatim pretukao svoju suprugu S.J., nanevši joj povrede u vidu krvnih podliva i oguljotina po licu.

Dežurni lekar Doma zdravlja u Velikom Gradištu povređenoj je konstatovao lake telesne povrede.

Njihova maloletna ćerka koja je prisustvovala događaju nije zadobila povrede telesne prirode.

Osumnjičenog Bobana G. policija je, uz krivičnu prijavu, predala istražnom sudiji Osnovnog suda u Požarevcu, navedeno je u saopštenju.
Izvor: Tanjug

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Silovao maloletnu ćerku

Izvor: Blic, 13.Maj.2013

Požarevačka policija odredila je zadržavanje i podnela krivičnu prijavu protiv Miloša N. (41) iz okoline Požarevca, zbog osnova sumnje da je izvršio krivično delo obljuba zloupotrebom položaja, saopštila je danas Policijska uprava u Požarevcu. ..Miloš N. sumnjiči se da je pre mesec dana...

Nastavak na Blic...

Krivična prijava zbog obljube ćerke

Izvor: RTS, 13.Maj.2013

Protiv Miloša N. iz okolike Požarevca, podneta krivična prijava zbog osnovane sumnje da je obljubio svoju maloletnu ćerku. ..Požarevačka policija odredila je zadržavanje i podnela krivičnu prijavu protiv Miloša N. (41) iz okoline Požarevca, zbog osnova sumnje da je izvršio krivično delo obljuba...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.