Krivična prijava vozaču bagera kojim je srušena berbernica u Novom Pazaru

Izvor: Beta, 25.Feb.2020, 17:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krivična prijava vozaču bagera kojim je srušena berbernica u Novom Pazaru

Novopazarska policija podnela je krivičnu prijavu za nasilničko ponašanje protiv 49-godišnjeg N.Š. koji je upravljao bagerom prilikom rušenja berbernice Ramiza Dugopoljca, u blizini Arap džamije, preneo je danas radio Sto plus.Kako je tom radiju rečeno u Osnovnom javnom tužilaštvu u Novom Pazaru, pokrenuta je istraga tokom koje će biti utvrdjeno šta se desilo u noći izmedju subote i nedelje, kada je porušen objekat porodice Dugopoljac u Staroj čaršiji.Vlasnik berbernice Ramiz Dugopoljac rekao je u nedelju za radio Sto plus da je lokal, koji je u vlasništvu njegove porodice od 1970. godine, porušen po nalogu čelnika Islamske zajednice (IZ) u Srbiji.On je kazao da je pred sudom u toku spor sa IZ u Srbiji o utvrdjivanju vlasništva.Medžlis IZ u Novom Pazaru potvrdio je u saopštenju da je berbernicu Dugopoljca "otklonila gradjevinska služba IZ jer je nelegalno podignuta na vakufskoj parceli".Prema zvaničnim podacima Republičkog geodetskog zavoda, držalac parcele na kojoj se nalazi porušeni lokal je IZ u Srbiji – muftijstvo sandžačko, dok je kao vlasnik berbernice upisan Ramiz Dugopoljac.Muftija: Spremni na dogovor, ali i odbranu imovine IZMuftija Mevlud Dudić rekao je danas da je Islamska zajednica u Srbiji (IzuS) odlučna u odbrani svojih prava i imovine, ali i da pravično obešteti Ramiza ...

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Krivična prijava vozaču bagera kojim je srušena berbernica u Novom Pazaru

Izvor: B92, 25.Feb.2020

Novopazarska policija podnela je krivičnu prijavu za nasilničko ponašanje protiv N.Š. (49) koji je upravljao bagerom prilikom rušenja berbernice.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.