Krivična prijava protiv manekenke Mine Milenković

Izvor: Press, 03.Jul.2013, 16:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krivična prijava protiv manekenke Mine Milenković

 
Ministarstvo unutrašnjih poslova danas je saopštilo da je protiv manekenke Mine Milenković, podneta krivična prijava u redovnom postupku, zbog krivičnog dela lažno prijavljivanje.
 
- Nakon što je utvrđeno da nije silovana M.M. je policijskim službenicima izjavila da je lažno prijavila da je oteta i silovana - navodi se u saopštenju.
MUP dodaje i da je Mina posle toga "u prisustvu dežurnog zamenika (tužioca) iz Prvog osnovnog javnog >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << tužilaštva saslušana u vezi sa okolnostima događaja".
Policiji je 23. juna prijavljen nestanak devojke pod inicijalima M.M, kao i to da je poslednji put viđena 22. juna u 2.50 sati na keju u Novom Beogradu (kod splavova River i Fristajler).
Na društvenim mrežama potom je objavljena fotografija manekenke uz poziv svima koji nešto znaju o nestanku da se jave na broj telefon koji je ostavljen.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.