Krivična prijava protiv Mladena Ivanića

Izvor: B92, 19.Dec.2018, 11:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krivična prijava protiv Mladena Ivanića

Banjaluka -- Centar za humanu politiku podneo krivičnu prijavu protiv bivšeg srpskog člana Predsedništva BiH Mladena Ivanića, zbog davanja lažnog iskaza pred sudom u Doboju.

Ivanić je, kako se navodi, u nameri da zaštiti dobojske advokate Sinišu Mikića i Sinišu Đorđevića od krivičnog gonjenja za potpis na punomoći za podnošenje i zastupanje tužbe za naknadu štete, izjavio da je njegov potpis, iako je veštak utvrdio da je ovaj potpis falsifikovan, prenela je RTRS.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Ovaj centar je pre dva dana podneo krivičnu i disciplinsku prijavu protiv dobojskih advokata Siniše Mikića i Siniše Đorđevića zbog falsifikovanja potpisa Mladena Ivanića na punomoći za podnošenje i zastupanje tužbe za naknadu štete, navodi se u saopštenju Centra za humanu politiku.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

KRIVIČNA PRIJAVA PROTIV IVANIĆA: Bivši član Predsedništva BiH prijavljen zbog lažnog iskaza

Izvor: Kurir, 19.Dec.2018

Centar za humanu politiku podneo je krivičnu prijavu protiv bivšeg srpskog člana Predsedništva BiH, Mladena Ivanića, zbog davanja lažnog iskaza pred Osnovnim sudom u Doboju.

Nastavak na Kurir...

Krivična prijava protiv Mladena Ivanića

Izvor: Vesti-online.com, 19.Dec.2018

Centar za humanu politiku podneo krivičnu prijavu protiv bivšeg srpskog člana Predsedništva BiH Mladena Ivanića, zbog davanja lažnog iskaza pred sudom u Doboju...Ivanić je, kako se navodi, u nameri da zaštiti dobojske advokate Sinišu Mikića i Sinišu Đorđevića od krivičnog gonjenja za potpis...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.