Kristina pisala Nikoli: Tužna sam bez tebe, trebaš mi...

Izvor: Vesti-online.com, 17.Maj.2012, 06:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kristina pisala Nikoli: Tužna sam bez tebe, trebaš mi...

Nikola je ogorčen zbog Kristinine dvoličnosti i svoje mišljenje je podelio sa Aleks, ali ga je onda potpuno zbunilo Kristinino emotivno pismo...

- Ispričao sam joj šta je Kristina rekla za cure u plemenu, sa kojima je sad nerazdvojna. Nisam to uradio da bih dobio saveznika, samo sam imao potrebu da to kažem, jer je i Aleks kao Kristina. Dvolična je prema Avi. Meni se povraća kad to gledam. Mislio sam da mogu da računam na Kristinu i Martinu, ali nisu se pokazale kao prijatelji. >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Videćemo kako će se stvari odvijati na idućem Plemenskom savetu, rekao je Nikola i dodao da su se devojke promenile ulaskom u ujedinjeno pleme.

Kristina Bekvalac ne vidi konkretan razlog njihovog sukoba, kaže da su se samo udaljili. Štaviše, tvrdi da joj je Nikola i dalje najdraži muškarac u plemenu i da bi za njega učinila sve što može. Ona tokom dana piše Nikoli emotivno pismo, posle kojeg mladi glumac razmišlja o pomirenju.

- Tužna sam bez tebe… Nekako mi trebaš. Treba mi stari Nikola. Osećam da je to nemoguće, piše između ostalog Kika, a Nikola kaže kako će ujutru popričati i sigurno sve izgladiti.

- Iskreno, mislim da između nas nikada neće biti kao što je bilo. Ali sutra ću joj prići da vidim na čemu smo i nadam se hepiendu.

Videćemo da li će tako i biti...

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.