Kristin Dejvis usvojila dete

Izvor: Blic, 08.Okt.2011, 19:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kristin Dejvis usvojila dete

Glumica koja je igrala Šarlot u sitkomu "Seks i grad", baš kao i u filmu, usvojila je devojčicu, Gemu Rouz pre izvesnog vremena.

Kristin Dejvis je pre nekoliko meseci usvojila devojčicu, ali tek je sada progovorila o tome kako je "blagoslovljena" što je postala majka.

- Ovo je nešto što sam želela dugo vremena. To što mi se želja ispunila je još prijatnije nego što sam zamišljala! Osećam se blagoslovljeno - rekla je glumica za magazin "Pipl".

Četrdesetšestogodišnja >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << glumica je i ranije pričala o svojoj želji da ima decu, i da svako može da ima ono što želi bez obzira na godine.

- Volela bih da imam decu. I još uvek želim da nađem muškarca sa kojim bih ih imala, i ne odustajem. Moje prijateljice imaju decu i ja ih obožavam. Ja sam im kao tetka - rekla je glumica prošle godine.

Povezane vesti: Sandra Bulok tajno usvojila sina pa zatražila razvod

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Šarlot iz "Seksa i grada" usvojila dete

Izvor: Mondo, 08.Okt.2011

Glumica Kristin Dejvis usvojila devojčicu, isto kao i Šarlot iz serije.

Nastavak na Mondo...

Kristin Davis usvojila devojčicu!

Izvor: Tracara.com, 09.Okt.2011, 14:48

Zvezda serije Seks i grad, Kristin Davis (Kristin Dejvis) usvojila je preslatku devojčicu pod imenom Gemma Rose!'To je nešto što želim jako dugo. To što mi se želja ostvarila je još prijatnije nego što sam mislila da će biti.' rekla je glumica, koja je dodala da se oseća blagoslovenom nakon...

Nastavak na Tracara.com...

Kristin Dejvis pošla Šarlotinim stopama: Usvojila devojčicu!

Izvor: Scandal.rs, 09.Okt.2011

Glumica Kristin Dejvis, koja je igrala Šarlot u sitkomu 'Seks i grad', baš kao i u filmu, usvojila je devojčicu, Gemu Rouz pre izvesnog vremena. Iako je novi član porodice već nekoliko meseci kod nje, Kristin je tek sada progovorila o tome kako je 'blagoslovljena' što je postala majka. - Ovo je...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.