Kristin Čenovet više ne igra u Dobroj ženi

Izvor: Glas javnosti, 14.Avg.2012, 14:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kristin Čenovet više ne igra u Dobroj ženi

LOS ANĐELES - Glumica Kristin Čenovet koja je povređena prošlog meseca tokom snimanja serije "Dobra žena" zbog povreda nije u mogućnosti da nastavi snimanje.

U saopštenju izdatom u ponedeljak ona je izrazila "duboko žaljenje" što "trenutno nije u mogućnosti" da igra u seriji napominju da se polako oporavlja, prenosi AP.

Čenovet je povređena na snimanju serije "Dobra žena" kada joj je deo opreme pao na glavu i odmah je prebačena u bolnicu.

Čenovet (44) >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << se proslavila igrajući na Brodveju i osvojivši Toni nagradu za ulogu u mjuziklu "Ti si dobar čovek, Čarli Braun" (You"re a Good Man, Charlie Brown).

Ona je takođe radila na brojnim filmovima i televizijskim serijama, kao što je film "Četiri Božića".

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.