Kristijanu Goluboviću prepolovljena kazna!

Izvor: Press, 19.Nov.2014, 21:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kristijanu Goluboviću prepolovljena kazna!

Apelacioni sud u Beogradu smanjio je kaznu Aleksandru Kristijanu Goluboviću sa 14 na 8 godina zatvora, zbog šverca droge.
Veće Apelacionog suda je nakon većanja preinačilo prvostepenu presudu Višeg suda u Beogradu, kojoj je Golubović bio osuđen na 14 godina zatvora zbog šverca 100 grama heroina.

 
U obrazloženju odluke Apelacioni sud je naveo da je kazna zatvora u skaldu sa >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << težinom izvršenog dela i stepenom krivice, kao i okolnostima pod kojim je krivično delo izvršeno.
Sud smatra da je kazna od osam godina nužna, ali i dovoljna za kažnjavanje.
Golubović se trenutno nalazi na slobodi, od kada mu je ukinut pritvor u kome je bio četiri godine.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Goluboviću smanjena zatvorska kazna

Izvor: B92, 19.Nov.2014

Beograd -- Apelacioni sud u Beogradu doneo je presudu kojom je Kristijanu Goluboviću prvobitna kazna od 14 godina zatvora smanjena na osam...Prethodnu presudu doneo je Viši sud, a u novoizrečenu kaznu uračunata mu je i ranija prvostepena kazna zatvora od dve godine i tri meseca...Apelacioni sud je...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.