Kristen Stjuart u seksi izdanju na crvenom tepihu

Izvor: Blic, 04.Nov.2012, 22:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kristen Stjuart u seksi izdanju na crvenom tepihu

Kristen Stjuart sasvim se oporavila od skandala kada je prevarila Roberta Patinsona pa se na premijeri svog novog filma filma "On the Road" pojavila u veoma smeloj kombinaciji.

Kristin se odlučila za seksi izrezani beli korset i elegantne crne pantalone sa visokim strukom, te odgovarajuće salonke i gotik šminku.

Mlada holivudska zvezda pokazala je da itekako ume da pokaže svoj seksipil na crvenom tepihu.

Zanimljivo je da je ovaj "Balenciaga" model daleko >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << smeliji u odnosu na ono što je glumica nosila u toku dana kada je promovisala poslednji deo "Sumrak sage", te su mnogi prokomentarisali da se Kristin obukla u skladu sa temom filma koja je vrlo provokativna.

Povezane vesti: Pogledajte prvi zajednički intervju Kristen Stjuart i Roberta Patinsona nakon pomirenja Raša Bukvić: Brus Vilis nije druželjubiv Postao junak „Artiljera“ zbog devojke Novi Bond premijerno prikazan u Londonu Selma Hajek: Ne umivam se

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Kristen Stjuart u seksi izdanju na crvenom tepihu

Izvor: Poznati.info, 05.Nov.2012, 01:14

Kristen Stjuart sasvim se oporavila od skandala kada je prevarila Roberta Patinsona pa se na premijeri svog novog filma filma “On the Road” pojavila u veoma smeloj kombinaciji...Kristin se odlučila za seksi izrezani beli korset i elegantne crne pantalone sa visokim strukom, te odgovarajuće salonke...

Nastavak na Poznati.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.