Kristalne ljubičice u jesen

Izvor: Danas, 02.Dec.2015, 00:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kristalne ljubičice u jesen

Razigrani početak decembra pun pozitivne energije nas očekuje predstojećeg vikenda u Božidarcu. Kristalne ljubičice u jesen - tako nekako bi mogao da se nazove događaj koji nas očekuje sledećeg petka, 4. decembra, u Centru za kulturu Božidarac, na Vračar Rocks festivalu, gde će nastupiti Kristali, Ljubičice i Jesenji orkestar i grupa Bilbord. Kristali, koji već više od 20 godina plene optimističkim stavom i isporučuju publici neodoljive melodije, u Božidarcu će nastupiti u kompletnoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Danas << postavi - sa duvačkom sekcijom. "Dva metra", "Menjam se", "Ostani", bezvremeni hitovi jednog od omiljenih bendova, konačno ćemo ponovo biti u prilici da čujemo uživo sa scene najbolje koncertne sale u gradu.

Ljubičice & CO. Uz Daniela Kovača iz Jesenjeg orkestra predstaviće u Božidarcu novi projekat logično nazvan "Ljubičice predstavljaju Jesenji orkestar", saradnju započetu albumom "Godine u vetru" i naslovnim singlom koji se već uveliko pevuši među poštovaocima domaćih autora. Ljubičice su, dakle, predstavile Jesenji orkestar u potpuno novom svetlu pomerivši ga tamo gde još nikad nije bio - pred reflektore popularne muzike. Kako ova muzička priča zvuči uživo, ekskluzivno ćemo čuti na Vračar Rocks festivalu 4. decembra.

Bilbord donosi osveženje na domaću scenu. Pronalaze boje u sivilu i muzika im je melodična, ali setna. Ne prave kompromise, ali sviraju ono što ih pokreće. Kombinuju britanski pop, rok i indi zuk i žele da prenesu ono što osećaju na ljude oko sebe i da promene stvarnost, bar na tren. Vreme ovog benda tek dolazi, jer stvaraju neverovatnu fuziju - oslanjaju se na muzičko stvaralaštvo šezdesetih i devedesetih, ali istovremeno prate savremene muzičke trendove. "Razbiti mrak bojama zvuka" - to je njihov moto, a podeliće ga sa publikom u Božidarcu u petak.

Ulaznice po pretprodajnoj ceni od 400 dinara dostupne su u Felix Shopu (TC Sremska, I sprat), dok će na ulazu u Božidarac, pred koncert, koštati 500 dinara.

Nastavak na Danas...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.