Kris Braun se javno izvinio zbog prebijanja Rijane/Video/

Izvor: Blic, 21.Jul.2009, 11:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kris Braun se javno izvinio zbog prebijanja Rijane/Video/

Američki r`n`b pevač Kris Braun objavio je dvominutnu video poruku na svom sajtu u ponedeljak u kojoj se izvinjava svojim fanovima rečima da je veoma tužan i posramljen zbog svega što je učinio, prenosi Dejli telegraf.

Braun je u poruci naglasio i to da se on u nekoliko navrata izvinio i Rijani.

Braun je uhapšen 8. februara i kasnije je optužen za napad i nanošenje teških telesnih povreda. On se na suđenju prošlog meseca izjasnio krivim i 5. avgusta će početi >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << da izdržava kaznu. Braun je osuđen na pet godina uslovne kazne, kao i šest meseci društveno korisnog rada.

Američki pevač je rekao i da je želeo ranije da progovori o svemu tome, ali da ga je njegov advokat savetovao da to ne čini. Kris je ono što je učinio nazvao "neprihvatljivim".

Da podsetimo, incident se dogodio u Los Anđelesu, kada je svađa između Rijane i njenog dečka počela u Braunovom automobilu. Kada su njih dvoje izašli iz automobila, Braun je fizički nasrnuo na Rijanu i pretukao je. Fotografije Rijaninog lica sa modricama kasnije su preplavile internet.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.