Izvor: Nezavisne Novine, 17.Avg.2017, 13:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kris Braun priznao zašto je pretukao Rijanu

Reper Kris Braun navukao je na sebe gnjev svjetske javnosti kad je 2009. godine pretukao tadašnju djevojku Rijanu noć pred dodjelu Gremija, a nedavno je snimio dokumentarni film o svom životu u kojem je, između ostalog, priznao zašto ju je pretukao.

U dokumentarnom filmu “Chris Brown: Welcome to my life” reper je prvi put progovorio o detaljima incidenta.

Tvrdi da su se stvari počele komplikovati nakon što je Rijani priznao vezu s djevojkom za koju je dotad >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << tvrdio da s njom nikad nije bio.

Izgubila je u njega povjerenje te mu nije mogla oprostiti, nakon čega su uslijedile brojne prepirke, ali i fizički sukobi.

Kobne večeri par je bio na zabavi na kojoj se pojavila i pomenta djevojka. Rijana je napravila scenu i počela plakati te su završili u Lamborghiniju. Reper tvrdi da ga je pjevačica manijakalno udarala i vrijeđala ga sve dok nije izgubio kontrolu i udario je šakom.

Rasjekao joj je usnu, a ona mu je navodno pljunula krv u lice, što ga je dodatno razjarilo. Kad je naposlijetku vidio što je napravio, kaže da je ostao u šoku.

Objasnio je i kako Rijanu i dalje voli te da se osjećao kao čudovište.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.