Kris Braun o napadu na Rijanu

Izvor: Mondo, 26.Feb.2013, 19:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kris Braun o napadu na Rijanu

Pevač je prvi put javno progovorio o noći uoči dodele Gremi nagrada 2009. godine i kaže da je to bila najveća greška zbog koje će zauvek da se kaje.

Kris Braun kaže da je najbitnije da je Rijana shvatila koliko se on kaje i da ga opet voli...

"Ta noć je bila moja najveća greška i žaliću što sam to uradio do kraja života. Međutim, najbitnije od svega je da mi je Rijana oprostila, a za to sam morao 'debelo' da se potrudim. Ljudi svašta pričaju i konstantno >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << me napadaju, ali me oni ne poznaju", izjavio je Braun za "Mirror".

On kaže da se slično nešto više nikad neće desiti i ako između njega i Rijane ljubav ne bude cvetala. "Od te noći sam mnogo naučio i odrastao. Tada sam bio mnogo mlad i nisam umeo da se nosim sa slavom. Hvala svima koji su bili uz mene i fanovima koji mi nisu okrenuli leđa."

I Rijana je skoro pa isto rekla za Krisa u intervjuu za magazin "UK", potvrdivši da se on od 2009. do sada mnogo promenio.

"On nije monstrum kakvim ga svi smatraju. On je dobra osoba i ima veliko srce i uvek ume da me nasmeje."

Njihova romansa, koju zapadni mediji porede sa onom Bobija Brauna i Vitni Hjuston, uskoro bi mogla da bude krunisana i brakom jer je Rijana nedavno "ulovljena" sa dijamantskim prstenom.

(MONDO)

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Rijana se udaje za Krisa Brauna?

Izvor: Press, 27.Feb.2013, 14:14

Mediji navode da je Kris već zaprosio Rijanu tokom nedavne dodele Gremi nagrada. Venčanje bi trebalo da bude održano u Barbadosu, gde je poznata pevačica rođena. . Poznati par ima veoma specifične zahteve za svoje venčanje! Golo osoblje i vatra su jedni od tih neobočnih zahteva. . Rijanini...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.