Kris Braun: Još uvek volim Rijanu!

Izvor: Blic, 01.Sep.2009, 00:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kris Braun: Još uvek volim Rijanu!

Američki pevač Kris Braun priznao je krivicu i izvinio se zbog napada na svoju tadašnju devojku Rijanu i istakao da se ne seća da ju je tukao, navodi CNN.



"Šokiran sam jer, pre svega, to nisam bio ja. Nikada ne bih želeo da budem takav. Jednostavno ne znam šta da mislim. Sve mi to deluje ludo", rekao je Braun u ekskluzivnom intervjuu koji je dao Leriju Kingu i koji će u sredu biti prikazan na CNN-u.

Dvadesetogodišnji Braun rekao je da još uvek voli >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Rijanu i da mu teško pada da gleda fotografiju prebijene pevačice.

"Kada pogledam tu fotografiju, ne mogu da poverujem da se to zaista desilo", istakao je Kris i dodao da zbog sudske presude ne sme da joj prilazi.

"Izgleda kao da je prošlo deset godina od kako se nismo videli", rekao je Braun.

Do kobne svađe između Rijane i Krisa Brauna došlo je u februaru, na jednoj zabavi na Beverli hilsu. Pevačica je, prema izjavi detektiva Dešona Andrusa, pronašla poruku na Braunovom mobilnom telefonu koju mu je uputila bivša devojka. Par se najpre raspravljao u sportskim kolima koja je vozio Braun, a potom i potukao, navedeno je u policijskom saopštenju.

Kris je nekoliko puta udario Rijanu pesnicom, a zatim joj je zapušio usta, pokušavajući da je u besu uguši i izgubi svest. Pretio joj je da će je prebiti i ubiti, navedeno je u saopštenju policije Los Anđelesa.

Braun kaže da Rijanu nije video nekoliko meseci i da mu je rastanak teško pao. On je istakao da mu smetaju nove Rijanine ljubavne veze.

"Naravno da sve to utiče na mene. Ipak, mi više nismo zajedno, a ako je ona srećna i ja sam", objasnio je Braun i dodao da će on i Rijana zauvek ostati prijatelji.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.