Kriju podatke

Izvor: Kurir, 29.Maj.2009, 06:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kriju podatke

PRIŠTINA - Krvarenje iz očiju, ušiju i nosa, visoka temperatura, bolovi u mišićima, glavobolja, krvarenje po koži, rasejanost, anoreksija - samo su neki simptomi hemoragične ili Kongo-krimske groznice, koja je odnela prvu žrtvu na Kosovu i Metohiji. Smrtnost od ove bolesti je 50 odsto, a prenose je krpelji, zečevi, ovce, koze, goveda i ptice, i vrlo je izvesno da će se uskoro proširiti i na unutrašnjost Srbije!

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Pošast stiže s krpeljima

Izvor: Glas javnosti, 29.Maj.2009

PRIŠTINA - Opaka bolest hemoragična groznica kongo-krimskog tipa počela je na Kosovu i Metohiji, čini se, da poprima razmere epidemije. Pošto je prenose krpelji, zečevi, ovce, koze, goveda i ptice, za koje kontrola granice ne postoji, veoma je izvesno da bi opasni virus uskoro mogao da se proširi...

Nastavak na Glas javnosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.