Krenuo kod babe i dede, pa autom SLETEO U JEZERO: Izvučeno TELO MLADIĆA (28) iz Zlatarskog jezera (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Jul.2020, 13:00

Krenuo kod babe i dede, pa autom SLETEO U JEZERO: Izvučeno TELO MLADIĆA (28) iz Zlatarskog jezera (VIDEO)

Kako se saznaje, u pitanju je B.K. (28) iz Užica, koji je zdravstveni radnik.

Ronioci žandarmerije izvukli su iz Zlatarskog jezera telo mladića koji je jutros oko 5 člasova vozilom "reno laguna" sleteo jezero.

On je, kako se saznaje, nakon posla krenuo je iz Užica kod babe i dede u Prijepolje.

Podsećanja radi, prema nezvaničnim saznanjima, vozilo koje se kretalo iz pravca Zlatibora odjednom je skrenulo u suprotnu kolovoznu traku, prešlo preko nje i >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << između zaštitne ograde i zemljanog nasipa uletelo u jezero.

Stravičan prizor primetili su ribolovci, a jedan od njih je zaplivao i pokušao da pomogne, ali je automobil brzo nestao pod vodom.

Prostog između zaštitne ograde i zemljanog nastipa kroz koji je "laguna" proletela širok je tek toliko da kroz njega može da prođe putničko vozilo.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Krenuo kod babe i dede, pa autom SLETEO U JEZERO: Izvučeno TELO MLADIĆA (28) iz Zlatarskog jezera (FOTO/VIDEO)

Izvor: Večernje novosti, 05.Jul.2020

Ronioci žandarmerije izvukli su iz Zlatarskog jezera telo mladića koji je jutros oko 5 člasova vozilom "reno laguna" sleteo u jezero Ronioci žandarmerije izvukli su iz Zlatarskog jezera telo mladića koji je jutros oko 5 člasova vozilom "reno laguna" sleteo jezero.Kako saznajemo,...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.