Krenula je na posao, a onda je ugledala TUĐE TABLICE NA SVOM AUTOMOBILU: Dizajnirane su tako da ih kamere NE DETEKTUJU! Jedan šok za drugim...

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Mar.2022, 08:18

Krenula je na posao, a onda je ugledala TUĐE TABLICE NA SVOM AUTOMOBILU: "Dizajnirane su tako da ih kamere NE DETEKTUJU!" Jedan šok za drugim...

Žena koja je pronašla lažnu registarsku tablicu zalepljenu na njenim sopstvenim tablicama, sumnjama da su lopovi možda planirala da joj ukradu automobil.

Šarlot Grundi iz Hala, išla je prema svom automobilu  koje je stajalo parkirano ispred njene kuće kada je primetila da je njena registarska tablica druge boje. Nakon što je bolje pogledala, shvatila je da tabilca prekrivena nalepnicom uopšte nije njena.

"Svi govore da se spremao da bude ukraden", rekla je ona >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << za britanske medije.

Kako kaže,  misli da je lopov možda planirao da provali u njen stan da joj ukrade ključeve od auta - ali da su ih "uznemirili" pre nego što je to uradio.

"Jednostavno ne znamo, prilično je zastrašujuće", rekla je ona.

Šarlot je rekla da lažna tablica nije registrovana kod DVLA - tako da se ne bi pojavila ni na jednoj ANPR kameri.

Unutar grupe Hale i Altrincham General na Fejsbuku, veruju da je nalepnica na registarskoj tablici dizajnirana da bude reflektujuća tako da kamere ne mogu da je uhvate.

Još 2019. Šarlotin auto je ukraden dok je bila na odmoru. Neko je provalio u njenu kuću, ukrao njen ključ i ukrao auto. Ona je rekla da su u ovoj oblasti nedavno počinjeni i drugi zločini - uključujući oružanu pljačku usred bela dana.

"To bi trebalo da bude mirno područje“, rekla je.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.