Izvor: NoviMagazin.rs, 14.Jun.2022, 18:52

Kreni Promeni i UZUZ sutra ispred REM-a

Pokret "Kreni-Promeni" i Udruženje za zaštitu ustavnosti i zakonitosti (UZUZ) saopštili su da će sutra u "minut do dvanaest" ispred prostorija Regulatornog tela za elektronske medije (REM) održati performans i konferenciju za novinare povodom peticija za oduzimanje frekvencije televizijama Hepi i Pink.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Savo Manojlović: Predali smo zahtev za dobijanje elaborata na osnovu kojih su televizije Pink i Hepi dobile nacionalne frekvencije

Izvor: Danas, 15.Jun.2022, 12:35

Organizacija Kreni - Promeni danas je otišla do REM-a da u ime potpisnika peticije traži određene odgovore i tom prilikom najavi sledeće korake po pitanju oduzimanja nacionalne frekvencije televizijama Pink i Hepi.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.