Kreni-Promeni: Za 24 sata više od 150.000 građana potpisalo peticiju za zabranu TV Pink i Hepi

Izvor: Beta, 05.Maj.2023, 17:32

Kreni-Promeni: Za 24 sata više od 150.000 građana potpisalo peticiju za zabranu TV Pink i Hepi

  Pokret Kreni-Promeni saopštio je da je u poslednja 24 časa, peticiju za oduzimanje dozvole televizijama Pink i Hepi zbog emitovanja rijaliti programa, potpisalo više od 150.000 građana.Direktor za kampanje tog pokreta Savo Manojlović ocenio je povodom dva masovna ubistva u kojima je stradalo 17 a ranjeno više od 20 osoba, da su institucije u Srbiji "zakazale" jer po njegovim rečima, nisu reagovale na 112 dopisa u vezi narodne inicijative iz 2019. godine za ograničavanje rijaliti programa."Niko ovde ne tvrdi da je rijaliti program jedini uzročnik onoga što nam se danas dešava kao društvu ali kriminal, nasilje i prostitucija, koji su prezentovani kao pozitivne vrednosti, sigurno nemaju blagotvorno dejstvo za nas kao društvo. Nećemo da decu Srbije obrazuju Kristijan Golubović i Zmaj od Šipova, hoćemo da se obrazuju po modelu Jovana Jovanovića Zmaja i bajki Hansa Kristijana Andersena", naveo je Manojlović.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Brnabić o zahtevima za ukidanje rijalitija: Kako je moguće da neko tako pojednostavljuje stvari

Izvor: NoviMagazin.rs, 06.Maj.2023, 11:55

Premijerka Ana Brnabić ocenila je danas da su zahtevi za ukidanjem rijaliti programa u Srbiji, posle dva masovna ubistva u kojima je stradalo 17 a ranjeno više od 20 osoba, pokušaj da se stvari "pojednostave".

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.