Izvor: NoviMagazin.rs, 21.Nov.2019, 12:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kremlj: Ništa ne može da naškodi odnosima Rusije i Srbije

Kremlj je danas izrazio uverenje da ništa ne može da naškodi odnosima Rusije i Srbije, uprkos tome što je predsednik Srbije Aleksandar Vučić otvorio istragu povodom navodne špijunske afere u koju je umešan ruski obaveštajac.

"Odnosi sa Srbijom su partnerski, bratskog karaktera. Ništa na to ne može da utiče", rekao je novinarima portparol Kremlja Dmitrij Peskov, objavila je agencija Rojters na svom sajtu.

Povodom objavljivanja video snimka i navoda da Rusija vrbuje pripadnike bezbednosnih službi Srbije za danas je u Beogradu zakazana sednica Saveta za nacionalnu bezbednost.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.