Izvor: Vesti-online.com, 10.Dec.2014, 00:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krem supa od bundeve

Sezona je bundeva i treba ih iskoristiti od kore do smeneki. Predlažemo vam da počnete sa krem supom.

Oljuštete bindevu, kašikom odstranite semenke i isecite je na prst debele štapiće pa dodajte na prodinstan luk. Odmah zalijte supom i dobro promeešajte pa dinstajte otprilike pet minuta na slaboj vatri i u poklopljenoj posudi. Zalijte s toliko vode da bundeva bude skroz pokrivena. Kuvajte na slaboj vatri dok bundeva ne postane potpuno mekana. Bundevu ispasirajte štapnim mikserom. Dodajte pavlaku za kuvanje i začinite. Pre posluživanja pospite semenkama i bundevinim uljem.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.