Izvor: Vesti-online.com, 10.Dec.2014, 00:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krem čorbica koja okrepljuje telo

Praziluk, celer, šargarepa, brokoli, karfiol, prokelj… sve to u jednoj čorbi. Ne može da ne bude zdravo, a pavlaka je tu da bude i ukusno.

Povrće dobro operite i skuvajte u slanoj vodi. Skuvano povrće dobro ispasirajte u blenderu i vratite ga u vodu u kojoj se kuvalo. Ostavite da provri, isključite vatru ali ostavite na šporetu, pa umešajte umućeno jaje, kome ste dodali brašno i pavlaku. Sve dobro izmešajte, pa zagrejte (da ne ključa) pred serviranje.

Napomena: Ukoliko vam je čorba pregusta, dodajte vruću vodu.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.