Izvor: RTS, 11.Dec.2022, 06:54

Kreće zima - kiša prelazi u sneg, pad temperature za 10 stepeni

Pre podne kiša će na zapadu zemlje preći u sneg. Hladan vazduh spustiće temperaturu za 10 stepeni. Najhladnije će biti na severu zemlje. Ujutru od 3, najviša do 16 stepeni.
U Beogradu oblačno s kišom i hladno. Ujutru temperatura 6 stepeni, a zatim u padu. Uveče mestimično pahulje.
U ponedeljak hladno. Na severu pretežno sunčano, u ostalim krajevima pretežno oblačno, mestimično sa slabim snegom, ponegde uz formiranje manjeg snežnog >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << pokrivača i u nižim predelima.
Vetar slab i umeren, na istoku i jak, severozapadni. Najniža temperatura -3 do 3, najviša dnevna od 1 do 4 stepena.
Za utorak se prognozira pretežno sunčano i hladno vreme sa slabim, ponegde i umerenim, jutarnjim mrazem.
Vetar slab i umeren, južni i jugoistočni. Najniža temperatura od -6 do -2, a najviša dnevna od 0 do 6 stepeni.
U sredu pre podne suvo uz postepeno naoblačenje, posle podne u brdsko-planinskim predelima mestimično kiša, na visokim planinama i sa snegom.
Vetar slab i umeren, u košavskom području i jak, južni i jugoistočni, na jugu Banata sa olujnim udarima. Najniža temperatura od -5 do -2, a najviša dnevna od 2 do 8 stepeni.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Stiže zima, moguć sneg

Izvor: NoviSad.com, 11.Dec.2022

Danas nas očekuje oblačno i hladno s kišom. a u popodnevnim i večernjim satima moguć sneg. Duvaće umeren i jak zapadni i severozapadni vetar. Maksimalna temperatura pet stepeni..

Nastavak na NoviSad.com...

U Srbiji sutra hladno, samo na severu sunčano

Izvor: Beta, 11.Dec.2022

U Srbiji će sutra biti hladno vreme, na severu sunčano, a u ostalim krajevima umereno ili potpuno oblačno sa kišom i snegom, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.Posle podne u zapadnim i centralnim, a do kraja dana i u ostalim krajevima razvedravanje.Jutarnja temperatura od -3 na severu...

Nastavak na Beta...

Vremenska prognoza 12. decembar

Izvor: RTS, 11.Dec.2022

Hladno sa temperaturom tek 2-3 stepena iznad nule do srede, zatim osetno toplje. U Vojvodini padavine prestaju ujutro, dok se južnije od Save i Dunava očekuje i formiranje snežnog pokrivača.Tamo padavine prestaju krajem dana. Sutra jutarnja temperautra od -3 dnevna do 6. I u Beogradu pred...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.