Kreće JEDNOSMENSKI u školama: Evo u kojim

Izvor: Mondo, 21.Avg.2019, 10:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kreće JEDNOSMENSKI u školama: Evo u kojim

U 204 osnovne škole u Srbiji učenici će od 2. septembra, kada počinje školska godina, nastavu imati u jednoj smeni.

Đaci će u popodnevnim satima imati slobodne aktivnosti, a Ministarstvo prosvete osmislilo je 50 aktivnosti na koje će učenici moći da utroše popodne.

CEO DAN U ŠKOLI: Od septembra promene u prosveti

Koncept jednosmenske nastave predviđa da osnovci na časove idu samo u jednu smenu, a da u školi ostaju posle časova >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << od 12.30 do 16.30. Ideja je da se učenicima ponude dobro osmišljene aktivnosti nakon redovne nastave, ali tako da svoje vreme koriste u funkciji razvoja.

Budućnost je stigla! Evo šta će naša deca učiti (FOTO)

Deci će biti ponuđeno 50 različitih sadržaja, moći će da uče pod nadzorom nastavnika, biće im ponuđeno više sporta, a vodiće se računa i o njihovoj ishrani.

Pročitajte spisak svih škola u kojima će se raditi po ovom principu.

Tabela-sa-skolama-Jednosmenski-rad-1-1.docx

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.