Izvor: RTS, 07.Jul.2020, 06:08

Kratki predah od vrućine – danas u većem delu zemlje do 20 stepeni

Nakratko ćemo se odmoriti od vrućine i sparine. Prema prognozi Republičkog hidrometeorološkog zavoda, danas najviša temperatura u većini mesta biće oko 20 stepeni Celzijusa.
Minimalna temperatura prognozirana za danas je 16 stepeni, a najviša dnevna 20 stepeni Celzijusa.

Do kraja dana, prema najavama meteorologa, vetar će oslabiti, a očekuje se i prestanak padavina i razvedravanje.
Od srede do kraja sedmice očekuje se pretežno >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << sunčano i postepeno toplije vreme, ali sa svežim jutrima, naročito u sredu i četvrtak.
Za sredu je prognozirana jutarnja teperatura od 14 stepeni, a najviša dnevna temperatura biće 26 stepeni. U četvrtak živa na temometru dostići će 30 podeljak, a mateorolozi za petak i subotu najavljuju opet pravo letnje vreme i temperature preko 30 stepeni Celzijusa.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.