Kratka poruka Makrona srpskim medijima na Kalemegdanu

Izvor: RTS, 16.Jul.2019, 12:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kratka poruka Makrona srpskim medijima na Kalemegdanu

Francuski predsednik Emanuel Makron vrlo kratko se obratio novinarima na Kalemegdanu posle sastanka sa studentima regionalne Kancelarije za mlade.
"Imali smo otvorene razgovore nas dvojica i otvoren kontakt sa srpskim narodom. Ja sam govorio iz srca, a sada moramo da idemo", rekao je Makron novinarima tokom drugog dana posete Beogradu. 

Francuski i srpski predsednik ranije danas su se sastali sa >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << studentima iz regionalne Kancelarije za mlade, sa kojima su razgovarali o regionalnoj saradnji, budućnosti i miru.
Emanuel Makron danas završava posetu Srbiji, tokom koje je poručio da će Francuska podržati nastavak dijaloga sa Prištinom i istakao da EU mora prvo da se reformiše kako bi primila nove članice. 

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.