Krasić rizikuje u Juventusu

Izvor: Kurir, 08.Jul.2012, 07:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krasić rizikuje u Juventusu

Srbin neće da napusti klub i spreman na pauzu od godinu dana

Može mu se.

Srpski fudbaler Miloš Krasić napustiće Juventus samo ukoliko ga klub bude pustio u neki od velikih klubova. U suprotnom, spreman je da godinu dana presedi na tribinama Dele Alpija.

- Situacija je veoma jasna, a ruski i turski klubovi ne dolaze u obzir - kaže Krasićev menadžer Dejan Joksimović i dodaje:

- Kada ga je tražio Inter, Juve nije želeo da ga >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << pusti, a neće dozvoliti ni da pređe u italijanski klub. U obzir dolaze samo top-klubovi u Engleskoj, Španiji i Nemačkoj.

Krasić ima primanja oko dva miliona godišnje i Juve bi mogao da se nađe u sličnoj situaciji kao i sa Amaurijem - da skupi igrač samo trenira i čeka da mu istekne ugovor.

(G. F.)

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.