Izvor: Nezavisne Novine, 05.Avg.2020, 12:52

Krao novac iz kutije za lečenje bolesnog djeteta

ČAČAK - Snimak iz Čačka, na kom se vidi kako dva muškarca pljačkaju kutiju namijenjenu za pomoć malom Milošu na kiosku fast fuda, dok kupuju sebi pljeskavicu, šokirao je sve na društvenim mrežama. Jedan od njih sve vrijeme prikriva drugog, dok on bez stida i srama zavlači ruku i vadi novac iz kutije za humanitarnu pomoć.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

KAKAV SI ČOVEK, PA KRADEŠ OD BOLESNOG DETETA? Srbija zgrožena ponašanjem jednog Čačanina

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Avg.2020, 11:48

Miloš ne hoda i ne priča, svako ko može i želi da pomogne to može učiniti slanjem SMS poruke 813 na 3030...Snimak na kojem se vidi kako jedan Čačanin iz kutije za prikupljanje humanitarne pomoći za lečenje dvogodišnjeg Miloša Zarića iz Čačka krade novac, zaprepastio je žitelje grada na...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.