Krampom pokušali opljačkati poštu

Izvor: Kurir, 19.Avg.2012, 16:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krampom pokušali opljačkati poštu

Osumnjičeni su u noći između 18. i 19. avgustapokušali opljačkati poštu, a policija ih je uhvatila dok su krampom pokušali da prokopaju zid prostorije gde se nalazi sef sa novcem

BEOGRAD- Novosadska policija uhapsila je tri muškarca koji se sumnjiče za pokušaj pljačke pošte u Kulpinu kod Novog Sada, a sumnja se da su izvršile više krađa na teritoriji Srbije.

Kako je saopšteno iz MUP-a, uhapšeni su Saša M. (34) iz Kruševca, Stanoja Z. (59) >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << iz Veternika i Bajram Š. (54), državljanin Nemačke.

Oni su osumnjičeni da su u noći između 18. i 19. avgusta opljačkali poštu u mestu Kulpinu tako što  su automobilom došli do pošte, Stanoje Z. je ostao da čuva stražu, a Saša M. i Bajram Š. su prišli vratima sa bočne strane i pomoću makaza za armaturu presekli katanac na zaštitnoj rešetki.

Zatim su pajserom otvorili ulazna vrata i ušli u centralu pošte, a nakon toga Bajram Š. je pokušao krampom da prokopa zid prostorije gde se nalazi sef sa novcem.

Dok su pokušali da otovre sef policija ih je uhapsila

Postoje sumnje da je ova kriminalna grupa izvršila više krivičnih dela teške krađe na teritoriji Republike i rad na njihovom rasvetljavanju je u toku.

Osumnjičeni će, uz krivičnu prijavu biti privedeni dežurnom istražnom sudiji Osnovnog suda u Novom Sadu.

Hapšenje su izvršili policijski službenici Uprave kriminalističke policije MUP-a Srbije, Policijske uprave u Novom Sadu i u Kruševcu, u saradnji sa osnovnim tužiocem OJT u Novom Sadu.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Krampom pokušali da obiju poštu u Kulpinu

Izvor: Nezavisne Novine, 19.Avg.2012

NOVI SAD - Srpska policija uhapsila je tročlanu grupu provalnika dok su obijali poštu u Kulpinu, kod Novog Sada, tako što su krampom pokušali da prokopaju zid kako bi došli do sobe, gdje se nalazi sef sa novcem.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.