Kraljica ne da Kejt Midlton da se slika za Vog

Izvor: Blic, 08.Okt.2011, 15:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kraljica ne da Kejt Midlton da se slika za "Vog"

Britanska kraljica Elizabeta ne slaže se sa namerom Kejt Midlton da se slika za naslovnu stranu modnog magazina "Vog", te je Vojvotkinja od Kembridža odustala od te namere.

Urednica magazina "Vog" Ana Vintur imala je nameru da stavi Vojvotkinju od Kembridža Kejt Midlton na naslovnu stranu magazina, obzirom da je Kejt proglašena za najbolje obučenu ženu u Velikoj Britaniji.

Iako je Kejt bila polaskana time što bi mogla da se nađe na naslovnoj strani "modne biblije" >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << kraljica Elizabeta rekla je kako joj se to ne dopada, te je princeza Kejt odustala od slikanja.

- Kejt je svesna da je kraljici ne sviđa ponuda za naslovnu stranu, a zna se da od kraljice svi prezaju - rekao je izvor za televiziju "E!".

Ana Vintur je želela da čuveni fotograf Mario Testino radi fotografije kraljevskog para.

- Svaki magazin je pokušao da dođe do Kejt a pretpostavljali smo da će to prvi biti "Vog". Ali čak iako će Mario Testino to raditi, nismo sigurni da će do toga ikada doći, jer prvo cela kraljevska porodica to mora da odobri - rekao je izvor za "Njujork Post".

Povezane vesti: Pipa sa dečkom i roditeljima na Vimbldonu Kejt i Vilijam zvezde slavlja Princ Vilijam: Pustite mog oca da bude kralj

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kraljica ne da Kejt Midlton da se slika za "Vog"

Izvor: S media, 08.Okt.2011

Britanska kraljica Elizabeta ne slaže se sa namerom Kejt Midlton da se slika za naslovnu stranu modnog magazina "Vog"...Urednica magazina "Vog" Ana Vintur imala je nameru da stavi Vojvotkinju od Kembridža Kejt Midlton na naslovnu stranu magazina, obzirom da je Kejt proglašena za najbolje obučenu...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.