Kraljica nasmejala lidere G7

Izvor: B92, 11.Jun.2021, 23:51

Kraljica nasmejala lidere G7

Britanska kraljica Elizabeta nasmejala je svoje zvanice kada ih je u šali prilikom poziranja za fotografiju pitala da li bi trebalo da izgledaju kao da uživaju.

Britanija je domaćin samita lidera Grupe sedam najrazvijenijih zemalja, koje, kako navodi ''''Dejli mejl'''', nastoji da očara kraljevskom ofanzivom šarma na prijemu u Kornvelu.

A, kako dodaje, prirodna duhovitost 95-godišnje kraljice izgleda da je već pridobila lidere kada je tokom poziranja zapitala: >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << "Trebalo bi da izgledate kao da uživate?"

Kada su se lideri nasmejali, britanski premijer Boris Džonson je u šali odgovorio: "Uživamo, uprkos izgledu".

Prijem za svetske lidere prvi je veći javni događaj kojem je kraljica prisustvovala od smrti supruga princa Filipa u aprilu.

Kraljica se na prijemu susrela prvi put sa Džozefom Bajdenom od kako je na funkciji predsednika SAD.

Bajden je inače 13. šef Bele kuće kojeg je upoznala tokom svoje skoro sedmodecenijske vladavine na britanskom tronu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

KRALJICA NASMEJALA LIDERE G7 Namestili su se da poziraju za zajedničku fotografiju, na scenu je nastupila duhovitost Elizabete II (FOTO, VIDEO)

Izvor: Blic, 12.Jun.2021, 10:01

Britanska kraljica Elizabeta koja je sinoć priredila prijem u čast lidera G7, nasmejala je svoje zvanice kada ih je u šali prilikom poziranja za zajedničku fotografiju upitala da li bi trebalo da "izgledaju kao da uživaju".

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.