Izvor: NoviMagazin.rs, 25.Dec.2019, 16:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kraljica Elizabeta i uža porodica prisustvovali Božićnoj službi

Britanska kraljica Elizabeta Druga i članovi njene uže porodice prisustvovali su danas jutarnjoj božićnoj službi u crkvi Marije Magdalene blizu kraljevskog imanja Sandrigam u istočnoj Engleskoj.

To je bila svečana prilika i kraljici su se prvi put pridružili šestogodišnji princ Džordž i četvorogodišnja princeza Šarlot, dvoje starije dece princa Vilijama i njegove supruge Kejt. Kejt i Vilijam su ostavili jednogodišnjeg princa Luija kod kuće.

Džordž i >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << Šarlot peške su stigli do crkve sa svojim roditeljima a pored njih bio je njihov deda princ Čarls.

Kraljica je stigla kolima sa Čarlsovom suprugom Kamilom. Njen suprug princ Filip koji je juče izašao iz bolnice ostao je kod kuće.

Princ Endru, koji je prekinuo svoje kraljevske dužnosti zbog skandala oko veza sa osuđenim seksualnim prestupnikom, prisustvovao je ranijoj crkvenoj službi, a sa njim je bio brat Čarls.

Princ Hari, njegova supruga Megan i njihov sedmogodišnji sin Arči nisu bili danas tu pošto se nalaze u Kanadi sa Meganinom majkom.

Članove kraljevske porodice pozdravilo je nekoliko stotina ljudi koji su se okupili blizu crke.

Kraljičina tradicionalna unapred snimljena božićna poruka biće emitovana širom zemlje i zemalja Komonvelta danas popodne. Odlomci govora objavljeni unapred pokazuju da će ona priznati da je protekla godina bila izazovna.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.