Kraljevski kebab za 750 funti

Izvor: Blic, 03.Jun.2011, 17:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

''Kraljevski kebab'' za 750 funti

Kuvar Endi Bejts napravio je najskuplji kebab na svetu, čija je cena 750 funti.

Najskuplji kebab nazvan je ''kraljevski'', a njegovi sastojci su šampanjac sa ukusom mentola, jogurt od krastavca, jestivo zlatno lišće i jagnjetina sa Pirineja.

Kebab sadrži i Big bif paradajz, stari feta sir i dve vrste salate, dok je najskuplji čili na svetu korišćen da se napravi čili sos. Svi ovi sastojci su uvijeni u tortilju sa ukusom safrana.

''Naporno je da se >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << sakupe najskuplje i najbolje namirnice za najluksuzniji kebab, ali sam uživao u svakom minutu pravljenja'', rekao je Endi Bejts.

''Kraljevski kebab'' je napravljen radi proslave početka ''Velike trke kamiona hrane'', američkog rijaliti programa u kome se takmiči nekoliko kamiona, kako bi zaradili što više novca za pripremanje i prodaju hrane.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.