Kraljevska porodica: Princ Vilijam „zabrinut“ za Harija

Izvor: Danas, 22.Okt.2019, 11:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kraljevska porodica: Princ Vilijam „zabrinut“ za Harija

AFPMegan iza prinčeva Harija i Vilijama Vojvoda od Kembridža „zabrinut“ je za brata koji je u dokumentarcu govorio o tome da i dalje mora vodi računa o mentalnom zdravlju, rekao je izvor iz Kensingtonske palate za BBC. Princ Vilijam se navodno nada da su vojvoda i vojvotkinja od Saseksa „dobro“, nakon što su u dokumentarcu […] Članak Kraljevska porodica: Princ Vilijam „zabrinut“ za Harija se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

"ZABRINUT SAM" Nakon izjave princa Harija o odnosu sa bratom, oglasio se i princ Vilijam i rekao ŠTA MISLI

Izvor: Blic, 22.Okt.2019

Vojvoda od Kembridža "zabrinut" je za brata posle njegovih izjava o svom psihičkom zdravlju u dokumentarnom filmu mreže ITV, rekao je za Bi-bi-si izvor iz Kensingtonske palate.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.