Kraljevska porodica: Megan Markl dobila sudski spor sa polusestrom

Izvor: B92, 01.Apr.2023, 14:17

Kraljevska porodica: Megan Markl dobila sudski spor sa polusestrom

Samanta Markl je tužila vojvotkinju od Saseksa, a jedan od razloga bio je i to što je Megan Markl izjavila da je "jedinica".

Megan Markl, vojvotkinja od Saseksa dobila je spor pošto je američki sud odbacio tužbu za povredu časti koju je podnela njena polusestra.

Samanta Markl je tužila suprugu princa Harija i glumicu zbog navodne povrede časti i "štetnog iznošenja neistina", između ostalog i zbog toga što je Megan u intervjuu sa TV voditeljkom Oprom Vinfri >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << tvrdila da je "jedinica".

Tražila je odštetu od 75.000 dolara.

Sud iz Floride odbacio je tužbu sa zaključkom da je Megan iznela mišljenje za koje ne može da se dokaže da je pogrešno.

Pogledajte i ovu priču:

Pratite nas na Fejsbuku,Tviteru i Vajberu. Ako imate predlog teme za nas, javite se na bbcnasrpskom@bbc.co.uk

Izvor: BBC News na srpskom

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Kraljevska porodica: Megan Markl dobila sudski spor sa polusestrom

Izvor: Danas, 01.Apr.2023

Getty ImagesPrinc Hari i Megan Markl na gala večeri u Njujorku 6. decembra Megan Markl, vojvotkinja od Saseksa dobila je spor pošto je američki sud odbacio tužbu za povredu časti koju je podnela njena polusestra. Samanta Markl je tužila suprugu princa Harija i glumicu zbog navodne povrede časti...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.