Kraljevački DILERI ne prezaju ni od čega: Krili drogu i oružje na GROBLJU!

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Jul.2019, 19:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kraljevački DILERI ne prezaju ni od čega: Krili drogu i oružje na GROBLJU!

U nekoliko grobnih mesta pronađena je izvesna količina droge, ali i oružje

Zbog bizarnih slučajeva skrnavljeja gradskog groblja i obavljanja kriminalnih aktivnosti, zaposleni na Starom kraljevačkom groblju nedavno su bili primorani da uvedu video-nadzor. Naime, policija je u grobnim mestima nedavno pronašla narkotike, ali i oružje.

- Narko-dileri su grobnice koristili kao štekove, a policija je nedavno razotkrila jednu takvu krimi-grupu.

Nikola Đurišić, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << rukovodilac radne jedinice Gradsko groblje, kaže da su poslednjih meseci imali velike probleme.

- Ovde se u popodnevnim i večernjim časovima obavlja primopredaja narkotika. Takođe, mnogi su se ovde okupljali i konzumirali narkotike. Policija je uspela da pronađa grupu kriminalaca, a u nekoliko grobnih mesta pronađena je izvesna količina droge, ali i oružje - hladno i vatreno - kaže Đurišić.

On dodaje da se neretko dešavalo i da nadgrobni spomenici budu oštećeni ili uništeni.

- Postavili smo četiri kamere na ulaz, a još 10 unutra. Time je pokriveno čitavo groblje - kaže Đurišić i nastavlja:

- Svaka radnja koja nije primerena ovom mestu sada se evidentira i u saradnji sa policijom procesuira. U planu je da do kraja ove i početkom iduće godine video-nadzor bude postavljen i na Novom kraljevačkom groblju, a razmišlja se i o uvođenju profesionalnog obezbeđenja.

Pogledajte rezultate

ČUDESNA VODA Znate li zašto je more slano? (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.