Kraj zimskog raspusta za đake

Izvor: B92, 16.Jan.2013, 08:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kraj zimskog raspusta za đake

Beograd -- U centralnoj Srbiji, posle 18 dana zimskog raspusta, za đake danas počinje drugo polugodište.

Učenici u Vojvodini juče su krenuli na nastavu, a na letnji odmor prvi odlaze maturanti gimnazija, koji se raspuštaju 17. maja, tj. 22. maja u Vojvodini.

Vojvođanski osmaci idu u školu do 29. maja, a njihovi vršnjaci u centralnoj Srbiji do 24. maja. Maturanti srednjih stručnih škola raspuštaju se 24. maja, a 29. maja u Vojvodini.

Ostali osnovci i srednjoškolci raspuštaju se 7. odnosno 14. juna, a u Vojvodini 12. odnosno 19. juna

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Gotov raspust

Izvor: Mondo, 16.Jan.2013

U centralnoj Srbiji, posle 18 dana zimskog raspusta, za đake danas je počelo drugo polugodište...Učenici u Vojvodini juče su krenuli na nastavu, a na letnji odmor prvi odlaze maturanti gimnazija koji se raspuštaju 17. maja, odnosno 22. maja u Vojvodini...Vojvođanski osmaci idu u školu do 29....

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.