Kraj potrage - uhapšen dvojnik Rosa iz Prijatelja

Izvor: N1 televizija, 15.Nov.2018, 00:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kraj potrage - uhapšen dvojnik Rosa iz "Prijatelja"

Britanska policija je saopštila da je zbog krađe u Blekpulu uhapsila za sada neimenovanog muškarca koji likom izuzetno podseća na Rosa iz serije "Prijatelji".

Fotografija osumnjičenog, koju su policajci objavili na društvenim mrežama, masovno je deljena kada su ljudi primetili koliko on liči na glumca Dejvida Švimera, širom sveta poznatog po ulozi Rosa iz "Prijatelja".

Vest o tome podelio je i sam Švimer na svom Tviter profilu, našalivši se da on nije >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << lopov.

Iz policije u Lankaširu navode da je 36-godišnjak uhapšen u Sautalu, zapadno od Londona, zbog sumnje da je u septembru izvršio krađu u restoranu u Blekpulu.

Vest o hapšenju policajci su objavili na Tviteru, zahvaljujući se Švimeru na podršci.

Londonska policija je kao odgovor na tvit kolega iz Lankašira tvitovala refren čuvene pesme kojom počinju "Prijatelji" - I'll be there for you.

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.