Kraj nakon 12 godina: Toni Brekston se zvanično razvela

Izvor: Blic, 25.Jul.2013, 21:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kraj nakon 12 godina: Toni Brekston se zvanično razvela

Toni Brekston zvanično se razvela se od Kerija Levisa nakon 12 godina braka. Pevačicin menadžer otkrio je da su se, sada već bivši supružnici, prijateljski rastali kao i da će oboje aktivno biti uključeni u brigu i vaspitanje svojih sinova Denima i Diezela.

Toni i Keri venčali su se 1998. godine a razišli su 2009. godine, što je pevačici veoma teško palo. Sada nakon što se slegla prašina, par se i zvanično sudski razveo.

- Morala sam da smislim plan za >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << svoj život koji više nema nikakve veze s njim. Bila sam ljuta na svakoga. Nisam mogla da verujem šta mi se događa - rekla je pevačica nakon bračnog kraha.

Nakon ljubavnog neuspeha, pevačica je u prethodne 3 godine čak dva puta proglasila bankrot.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kraj nakon 12 godina: Toni Brekston se zvanično razvela

Izvor: Dzungla.org, 25.Jul.2013

Toni Brekston zvanično se razvela se od Kerija Levisa nakon 12 godina braka. Pevačicin menadžer otkrio je da su se, sada već bivši supružnici, prijateljski rastali kao i da će oboje aktivno biti uključeni u brigu i vaspitanje svojih sinova Denima i Diezela.. OpširnijeBlic

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.