Izvor: Piplmetar.rs, 12.Avg.2023, 21:30

Kraj jedne ljubavne epohe: U miru i tišini rastali su se Aleksandra Prijović i Filip Živojinović, evo sa kim je sin

Rastali se Aleksandra Prijović i Filip Živojinović, kompozitor napustio dom
Aleksandra Prijović i Filip Živojinović žive svaki dan ispunjen ljubavlju i srećom koju je uvećao pre nekoliko godina sin Aleksandar. Od prvog dana kada su se upoznali, znali su da su rođeni jedno za drugo, a iako mediji na sve načine pokušavaju da ih rastave, to se neće dogoditi jer su njihove emocije jake, te im na ljubavnom planu cvetaju ruže.
Pročitajte: Taman >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << pred veliki projekat u Areni, prelepe vesti – Aleksandra Prijović trudna, čestitke stižu sa svih strana FOTO Rajko Ristić

Ipak, koliko god se trudili da provode zajedničko vreme, dođe period kada moraju da se raziđu zbog poslovnih obaveza. Tako je i ovih dana u njihovim životima. Ništa novo za ovaj par, koji je navikao da živi na različitim adresama. Filip je jedno vreme proveo u Americi, a Prija redovno ima turneje po Evropi, tako da one spekulacije da su rastali se Aleksandra Prijović i Filip Živojinović, nisu tačne.
Pročitajte: Aleksandra Prijović nesmotreno otkrila s kim je provela veče – Filipe, više te nema ni na mapi FOTO Rajko Ristić

Najnovije na portalu Marie Claire
AUTOR: SVET
FOTO: Rajko Ristić




Pročitajte i… Opširnije
Izvor: svet-scandal.rs

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.