Kraj drame, nađen dečak, nije bilo otmice

Izvor: B92, 25.Feb.2017, 15:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kraj drame, nađen dečak, nije bilo otmice

Beograd -- Policija je pronašla četvorogodišnjeg dečaka čiju je navodnu otmicu na Novom Beogradu prijavio jedan građanin.

Kako se navodi u saopštenju MUP-a, nakon intenzivne potrage koja je trajala tri sata, policija je pronašla “crni kantrimen“ austrijske registarske oznake, za koji se ispostavilo da je u vlasništvu dečakove majke.

Nakon ulaska u stan roditelja, policija je zatekla i njihove sinove od sedam i četiri godine, ali se ispostavilo da nije reč >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << o otmici.

Policija ispituje sve okolnosti ovog događaja, dodaje se u saopštenju.

Kako je ranije saopšteno, pripadnici MUP ispitivali su navode o otmici deteta na Novom Beogradu i apelovali su na građane da jave ukoliko su videli crni kantrimen sa fotografije koja je objavljena.

Mediji su preneli da je trogodišnja devojčica navodno oteta na Novom Beogradu, a svedoci navode da je dete ubačeno u automobil marke "mini moris", pišu beogradski mediji.

Međutim, kako navode u MUP, niko od roditelja ili rodbine deteta nije prijavio nestanak, a očevidac koji je obavestio nadležne o navodnoj otmici, dao je u policiji iskaz.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dečak pronađen kod roditelja, otmice nije ni bilo

Izvor: N1 televizija, 25.Feb.2017

Otmice četvorogodišnjeg dečaka koji je prijavio jedan građanin na Novom Beogradu, nije ni bilo, jer se ispostavilo da je dete sve vreme bilo kod svojih roditelja.

Nastavak na N1 televizija...

OVO je automobil za kojim se tragalo!

Izvor: Mondo, 25.Feb.2017

MUP je danas pozvao sve građane da, ukoliko primete vozilo sa fotografije, prijave na 192 ili najbližoj policijskoj stanici...Foto: Foto MUP/MONDO..Policija je ranije danas saopštila da postupa po prijavi jednog građanina koji je, kako je rekao policiji, video da je u Novom Beogradu jedno dete na...

Nastavak na Mondo...

MUP Srbije poziva građane da prijave crni "MINI Paceman"

Izvor: Nezavisne Novine, 25.Feb.2017

BEOGRAD - Ministarstvo unutrašnjih poslova poslije prijave jednog građanina o mogućoj otmici djeteta na Novom Beogradu objavilo je fotografiju i pozvalo je sve građane da ukoliko primjete crni "MINI Paceman" austrijskih registarskih oznaka to prijave policiji...MUP u saopštenju navodi da je austrijska...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.