Kraj drame kraj Bajine Bašte, izbavljeni zarobljeni ljudi

Izvor: B92, 19.Avg.2016, 19:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kraj drame kraj Bajine Bašte, izbavljeni zarobljeni ljudi

Svih tridesetak putnika koji su bili zarobljeni na putu u mestu Perućac su izbavljeni, rekao je predsednik opštine Bajina Bašta Radomir Filipović, prenosi RTS.

Zbog klizišta na putu u mestu Perućac, kod Bajine Bašte, 10 automobila je bilo zarobljeno, ali niko nije povređen, izjavio je prethodno Tanjugu šef Sektora za vanredne situacije MUP-a Srbije Predrag Marić.

Predsednik opštine Bajina Bašta Radomir Filipović izjavio je ranije da je oko 30 ljudi, među >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << kojima ima i dece, zarobljeno između dva klizišta na putu Perućac-Rastište.

Do pokretanja klizišta došlo je usled obilnih padavina tokom današnjeg i prethodnih dana.

Put Perućac-Rastište blokiran je za saobraćaj u dužini od 27 kilometar zbog odrona koji je pokrenula obilna kiša, rečeno je u MUP-u u Užicu.

Kako je navedeno, ekipe sa mehanizacijom su pošle da raščišćavaju teren, a kretanje je ograničeno onima koji imaju vikendice na jezeru Perućac i iz tog područja mogu da izađu jedino čamcima.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Svi putnici izbavljeni na putu u mestu Perućac

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Avg.2016

Svih tridesetak putnika koji su bili zarobljeni na putu u mestu Perućac su izbavljeni, rekao je predsednik opštine Bajina Bašta Radomir Filipović, prenosi RTS...Zbog klizišta na putu u mestu Perućac, kod Bajine Bašte, 10 automobila je bilo zarobljeno, ali niko nije povređen, izjavio je prethodno...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.