Kraj drame: Pronađen dečak iz Stare Pazove, uhapšeno više osoba

Izvor: B92, 27.Okt.2019, 22:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kraj drame: Pronađen dečak iz Stare Pazove, uhapšeno više osoba

Stara Pazova -- Trinaestogodišnji Petar Mitrović iz Stare Pazove koji je nestao u subotu uveče, pronađen je večeras.

Više osoba povezanih sa njegovim nestankom je uhapšeno, saznaje Radio televizija Vojvodine.

Prema saznanjimaRTV, u potragu za dečakom bili su uključeni najbolji operativci policije iz Pazove, Sremske Mitrovice, Novog Sada i Beograda.

Petar je nestao u subotu uveče oko 23 sata. Poslednji put je viđen u Zmaj Jovinoj ulici u centru Stare >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Pazove, od kada mu se gubi svaki trag.

Srećom, u nedelju uveče dečak je pronađen.

Pojedini mediji naveli su da Petar ipak nije pronađen, ali je na Tviter profilu Nestali Srbija potvrđena informacija da je dečak na sigurnom.

Da je dečak pronađen za RTV je potvrdio i njegov otac.

Iako još zvanično nije potvrđeno, prema svemu sudeći, dečak je bio otet.

Na to je roditeljima ukazala činjenica da je dečak u poslednjem telefonskom javljanju izgovorio: "Skinite mi povez sa očiju".

Naime, otac Branislav je dopisniku RTV rekao da je nestali dečak poslednji put komuniciaro s bratom od kojeg je tražio da dođe po njega na određenu lokaciju.

Kako je rekao, potom je usledio još jedan poziv kada se javila majka i čula kako dečak izgovara: "Sklonite mi povez sa očiju". Nakon toga se veza prekinula.

Kako je "Blicu" potvrđeno u MUP-u, privedeno je 20 ljudi koji se ispituju da li imaju neke veze sa nestankom dečaka.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.