Kraj? Vijori se ruska zastava – pobeda VIDEO

Izvor: B92, 21.Maj.2023, 18:29

Kraj? Vijori se ruska zastava – pobeda VIDEO

Borci plaćeničke grupe Vagner navodno su podigli rusku zastavu u Bahmutu nakon što su juče tvrdili da su preuzeli kontrolu nad gradom nakon višemesečnih borbi.

Na snimku koji se pojavio na društvenim mrežama vide se borci Vagnerove grupe kako podižu zastavu i uzvikuju – Pobeda!

Rusija i Ukrajina dale su oprečne izjave o situaciji u Bahmutu, pri čemu Kijev kaže da i dalje kontroliše mali deo grada, dok je Moskva čestitala Vagnerovcima i ruskim trupama na >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << „oslobađanju grada“, preneo je Skaj njuz.

Podsetimo, Rusija je juče saopštila da je zauzela ceo ukrajinski grad Bahmut. Napad na već skoro sravnjen grad predvodila je ruska plaćenička vojna grupa Vagner, čiji je vođa Jevgenij Prigožin ranije tog dana rekao da su njegove snage zauzele ceo grad i svaku kuću.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.