Izvor: Nezavisne Novine, 20.Sep.2016, 17:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krah najpoznatijeg holivudskog para: Anđelina podnijela zahtjev za razvod braka

Brak najpoznatijeg holivudskog para doživio je krah! Idila Bred Pita i Anđeline Džoli došla je do kraja i TMZ javlja kako je Džoli u ponedjeljak podnijela zahtjev za razvod.

Kao razlog za razvod Andželina  je navela 'nepremostive razlike' , a TMZ također saznaje da je glumica zatražila i starateljstvo nad šestoro djece i sud zamolila da Pitu odobri samo posjete.

Što se tiče novca, navodno neće ništa tražiti.

Glumački par se vjenčao u avgustu 2014. godine nakon deset godina veze.

(NN/jutarnji.hr)

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ONA "razvodi" Anđelinu i Breda? (FOTO)

Izvor: Mondo, 20.Sep.2016

Francuska glumica Marion Kotijar, navodno, je jedan od razloga za razvod najpoznatijeg holivudskog para - Anđeline Džoli i Breda Pita. Pročitajte šta se još nagađa u svetskim tabloidima...Počela su nagađanja!..Tek što je svetom odjeknula vest da je Anđelina Džoli podnela zahtev za razvod braka...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.