Krađa u Porto Montenegru – policija na nogama

Izvor: B92, 09.Dec.2021, 23:01

Krađa u Porto Montenegru – policija na nogama

Tivat -- U luksuznom naselju Porto Montenegro došlo je do razbojničke krađe u prodavnici ekskluzivnih satova i nakita.

Ukradena je roba velike vrednosti, a širom Tivta policija kontroliše vozila dok je u toku opsežna akcija da bi se otkrile osobe koje su počinile ovu pljačku.

Kako Radio Tivat saznaje, dva maskirana lica ukrala su manju količinu satova ali veće novčane vrednosti.

Tokom pljačke nije bilo povređenih. Kradljivci su pobegli u zasad >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << nepoznatom pravcu, a policija proverava automobile na Jadranskoj magistrali u oba pravca.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pljačka u Porto Montenegru, ukradeni vredni satovi

Izvor: RTS, 09.Dec.2021

U luksuznom naselju Porto Montenegro u Tivtu dogodila se razbojnička krađa u prodavnici ekskluzivnih satova i nakita. Ukradena je roba veće vrednosti. . Dva maskirana lica ukrala su manju količinu satova ali veće novčane vrednosti, nezvanično saznaje Radio Tivat..Nije...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.