Kožne haljine za decu od 690 dolara

Izvor: Blic, 30.Okt.2011, 15:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kožne haljine za decu od 690 dolara

Modni brend "Barberi" najpoznatiji po mantilima, dobio je mnogo kritika kada je izbacio novu liniju kožnih haljina za decu. Haljina koja je šokirala sve

Mala crna kožna haljina koja se širi od struka i dužine je do kolena, a pozadi se kopča na rajsferšlus, košta 690 dolara. Ovaj modni gigant predstavio je novi model kao "fino obrađena italijanska jagnjeća koža, koja ostavlja utisak modernog luksuza".

Međutim, komentari na dečjem sajtu "TotSnob.com" su osuda >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << odluke "Barberija" koja je pogrešna iz mnogo razloga. Jedan od njih glasi:

"Kožna haljina za devojčice? "Barberi" je otišao predaleko! Lepljivo! Nepodnošljivo! Seksi! Neprikladno!".

Međutim, izgleda da je jedan od najpopularnijih svetskih brendova rešio da po svaku cenu privuče i mlađu publiku.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Haljina za decu koja je sve šokirala

Izvor: S media, 30.Okt.2011

Modni brend "Barberi" najpoznatiji po mantilima, dobio je mnogo kritika kada je izbacio novu liniju kožnih haljina za decu...Mala crna kožna haljina koja se širi od struka i dužine je do kolena, a pozadi se kopča na rajsferšlus, košta 690 dolara, prenosi Blic. Ovaj modni gigant predstavio je novi...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.