Kovačevski: Pred nama su teške odluke

Izvor: B92, 18.Avg.2023, 08:33

Kovačevski: Pred nama su teške odluke

Premijer Severne Makedonije Dimitar Kovačevski uoči današnje sednice parlamenta o ustavnim amandmanima, razgovarao je sa američkom ambasadorkom u toj zemlji.

"Pred nama su hrabre i teške odluke, svih 120 poslanika treba da pokažu državničko ponašanje, da budu na visini zadatka i donesu odluku koja će omogućiti bolju budućnost, narednim generacijama, nama, našoj deci", poručio je juče Kovačevski, prenosi agencija Makfax.

On je istakao da su poslanici pre >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << svega predstavnici građana, a gradjani, dodao je, žele da žive u EU.

"Zarad boljeg životnog standarda, zarad vladavine prava, bolje infrastrukture, boljih usluga za građane, zarad ekonomskog napretka, socijalne pravde, vrhunske demokratije. Za bolji život po evropskim standardima. Zato što žele da im deca ostanu kod kuće i da ovde grade svoju budućnost", poručio je Kovačevski.

On je zaključio da zemlja nema alternativu osim EU, prenosi makedonska agencija.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.